DEZINSEKCIJADEZINSEKCIJAuničevanje in zatiranje insektov. Vsi insekti,ki se zadržujejo v prostorih za skladiščenje ali pripravo in obdelavo hrane so škodljivci. Insekti lahko z izločki in svojimi ostanki okužijo ogromne količine živil in s tem povzročijo veliko škodo. Nekateri insekti so prenašalci bolezni in organizmu,ki kontaminirajo živila,zato v prostorih ,kjer se pojavijo opravljamo dezinsekcijo. Dezinsekcijo opravimo na različne načine,glede na vrste insektov in glede na prostor,kjer bomo dezinsekcijo opravili. NAČINI DEZINSEKCIJE
Najpogostejši insekti, ki se pri nas pojavljajo so: mravlje, ščurki, bolhe, stenice, muhe, ose, sršeni, itd. ŠKODLJIVCI |
Marko Zajc s.p., čiščenje in vzdrževanje poslovnih in stanovanjskih objektov, Graška cesta 50, 1270 Litija, Slovenija
TEL.: 040/352 352 E-MAIL: info@deratizacija.si